inspari hosting 
din proaktive 
partner

 

Hosting er mer enn kun oppbevaring av data. I Inspari handler hosting om ansvar, proaktivitet og BI-performance utover det vanlige.

Med Inspari Hosting er din BI-applikasjon i trygge, sikre rammer, som kan skaleres i takt med din organisasjons behov. På den måten sikrer vi at ytelse og økonomi henger best mulig sammen.

Vår mangeårige erfaring med BI har gitt oss viten om, og innsikt i kravene til hva det kreves for å drive et optimalt milljø. Den viten og erfaring er til gavn for deg og din BI-applikasjon.

Klikk nedenfor for å avtale en uforpliktende samtale med oss, og høre om mulighetene.

inspari hosting er
ditt sikre valg 

 

Hos Inspari får du mer enn hosting. Du får en erfaren partner som forstår å få et BI-miljø stabilt, sikkert og med overlegen ytelse.

 • Vi kjenner hostingbehovene for Business Intelligence.

 • Du får kundetilpassede tjenestenivåavtaler (Service Level Agreement).

 • Miljøet ditt blir fortløpende forbedret, med henblikk på ytelse og kostnader.

 • Du får månedlig oversikt over ytelse og forslag til forbedringer.

 • Du får en løsning basert på Microsoft Azure – markedets førende sky-teknologi, som overholder GDPR-standarden.

 

 

skal vi snakke sammen?
uforpliktende møte


Hvis du syns at tiden er moden for et møte eller en uforpliktende telefonsamtale, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Du fyller bare ut skjemaet, så kontakter vi deg hurtigst mulig for å finne et godt tidspunkt.

2 i 1
ansvarspunkt

 

Mange virksomheter legger særlig høy vekt på muligheten for ét ansvarpunkt, når de skal velge samarbeidspartner.


Når du velger både support og hosting i Inspari, velger du det beste for både din BI-applikasjon og deg selv. Så kan vi nemlig både holde proaktivt øye med din Bi-applikasjon, samtidig med at vi kan håndtere eventuelle ytelsesproblemer uten å skulle vente på adgang til servermiljøet ditt. Den adgangen har vi jo allerede.


Slik som med Inspari Hosting, kan vi med Inspari Support skape akkurat den supportavtalen som passer med deres behov – enten dere har behov for support innenfor alminnelig arbeidstid, avdelinger i forskjellige tidssoner, eller forretningskritiske applikasjoner.

3 gode
grunner
til inspari
hosting

 1. BI-erfaring
  Hver uke kikker vi inn i hjertet av 100+ BI-miljøer. Derfor har vi den rette erfaringen til å sikre stabilitet og optimere ytelse i ditt BI-miljø.

 2. Ansvar
  Vi tar det fulle ansvaret for din maksimale oppetid og overlegne ytelse. Du får naturligvis en grundig rapport for måneden som har gått.

 3. Proaktivitet
  Vi arbeider proaktivt og sørger for at ditt hosting-miljø alltid er oppdatert. Derfor skal du aldri tenke på hosting. Det er vår oppgave.

velg hostingmoduler
etter behov


Utgangspunktet for en hostingavtale hos oss, er at du fritt kan skreddersy etter behov. Hvis du har behov for et komplett miljø med utviklings-,test- og produksjonsserver, bygger vi det – og hvis du har bruk for en mindre løsning, så er dét svaret. Vi rådgir deg så godt som mulig, og løsningen blir sammensatt slik at den treffer ditt eksisterende behov. Samtidig gjør fleksibiliteten i Inspari Hosting at du fortløpende kan skalere for å møte dine fremtidige behov.

Du kan også kombinere med din eksisterende løsning, slik at vi sammen bygger et sammensatt oppsett, hvor du for eksempel benytter deg av forskjellige plasseringer, og samtidig har din utviklingsserver hos oss.

hent gratis e-book
få tips og tricks
fra 3 ægte data-helte

 

Hent vores gratis e-bookt, og bliv klogere:

/ Sådan får du buy-in fra ledelsen
/ Tilrettelæg en effektiv proces

/ Skab forankring og værdi

 

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere