møt spesialistene
som er lidenskapelig opptatt av sql


Vi er ikke redde for å kalle våre spesialister på SQL- og serveroptimalisering for landets beste.

De har alle unik kunnskap om virksomhetsoptimaliserende serverytelse, og de rådgir mange av Danmarks mest data-ambisiøse virksomheter om optimalisering av alt fra små databaser med komplekse problemer, til store databaser som trenger finjustering.

 

databased

insparis spesialister
kombinerer it og drift

Spesialistene våre gir verdifull hjelp for oppgaver uansett størrelse, fra komplekse feilmeldinger og optimalisering av drift, til langsiktig serverstrategi med fullt fokus på bunnlinjen. Spesialistene er spesielt ettertraktet fordi de alltid tenker verdi for virksomheten ved SQL- og serveroptimalisering. Evnen til å kombinere teknologi og drift fører nemlig til verdi for kunden. Her er noen av de typiske problemstillingene som spesialistene våre løser:

  • optimalisering av databaser med plassmangel
  • kostnadsoptimalisering av servermiljøer
  • fast assistanse, for eksempel en dag i uken eller måneden
  • hjelp på dager hvor det er spesielt press på servermiljøet, for eksempel eksamener, billettsalg eller store innkjøpsdager, for eksempel i julehandelen.
  • Kontakt spesialistene

«SQL-haiene har tilgang til vårt aller helligste. I tillegg til å være dyktige er tillit det aller viktigste – og det har vi til menneskene hos Inspari. Vi får alltid den hjelpen vi trenger uansett når på dagen vi ringer.»

Indeks Retail A/S om Specialists

møt bransjens 
skarpeste team

 

Mange av kundene våre bruker spesialistene våre som sparringpartnere, enten fast eller ved behov. Kundens IT-avdeling kan løse mange utfordringer selv, og derfor bruker de spesialister til sparring ved nye prosjekter, gjennomgang av eksisterende løsninger og utarbeidelse av nye strategier.

Nedenfor kan du møte noen av spesialistene våre. Felles for hele teamet er en unik kunnskap om virksomhetsoptimaliserende serverytelse.

 

Martin - konverterer komplekse problemstillinger til kraftige løsninger for kunden.

Henrikytelsesoptimaliserer SQL-servere med effekt som man merker i hverdagen.

Lars - har alltid som mål å finne den optimale, og gjerne den enkleste, løsningen på problemet.

Henrik - har et øye for å optimalisere den daglige driften med fokus på verdien for bedriften.

vil dere gå
fra a til BI? 

Bruk data på en smart måte
...for å ta bedre beslutninger i virksomheten. Med det riktige BI-verktøyet kan dere gå på oppdagelsesferd i stordataene for å finne mønstre og sammenhenger. Dere kan få innsikt i hva det er som betyr noe for virksomheten, uansett om det er å finne riktige kunder til riktige varer, forutse oppsigelse av abonnement eller å optimalisere produksjonslinjen.

Les mer: Business intelligence (BI)

Arbeider dere basert på én sannhet?
Hent inn data fra bedriftens kilder ett sted før dere begynner med de viktige analysene. Mange bedrifter bruker Microsoft SQL Server til å håndtere forskjellige typer databaser. Hos Inspari er vi eksperter på å bruke og optimalisere Microsoft SQL Server og å bygge opp mindre og større data warehouses.

Les mere: Microsoft SQL Server

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere