BI gjør data om
til kunnskap
og kunnskap
om til verdi

 

BI dreier seg om å gjøre om data i en virksomhet til anvendelig kunnskap, og deretter konvertere denne kunnskapen til verdi. BI handler om å gjøre bruk av de mange informasjonene som skapes i en organisasjon, slik at det raskere kan treffes bedre beslutninger med færre ressurser.

Vurderer du også hvor BI kan styrke din virksomhet? Da anbefaler vi at du leser vår guide til suksess med BI, som du finner lenger nede.

hvor kommer du
lengst med
business intelligence?

 

Hos oss er business intelligence konsentrert om fire sentrale gevinster som våre kunder oppnår med business intelligence. Sammen lager vi en analyse av din virksomhet og konsentrerer oss om dine fokusområder slik at din BI-løsning støtter opp under akkurat dine mål.

  1. Øke virksomhetens prestasjoner
  2. Treffe bedre beslutninger med færre ressurser
  3. Styre virksomhetens vekst
  4. Redusere kostnadene

Gjenkjenner du ett eller flere av disse punktene, er du på god vei til å styrke virksomheten din. Avtal allerede nå et møte med oss, så sikrer vi at du kommer godt i gang.

hent gratis e-book
få tips og tricks
fra 3 ægte data-helte

 

Hent vores gratis e-bookt, og bliv klogere:

/ Sådan får du buy-in fra ledelsen
/ Tilrettelæg en effektiv proces

/ Skab forankring og værdi

 

fra data til kunnskap

Det er nødvendig å ta utgangspunkt i virksomhetens forretning og situasjon, og deretter skape den datamodellen som passer til.

For at vi kan gjøre om data til kunnskap, og dele den med medarbeidere i virksomheten, må vi nemlig legge til grunn et forretningsmessig perspektiv på dataene. Data fra forretningskritiske systemer samles og settes oftest i en forretningsmessig kontekst gjennom et såkalt datavarehus. Det er her data går fra å være mystiske tabeller i avanserte systemer, til å være forretningsobjekter, som brukerne i virksomheten kan gjenkjenne.

 

fra kunnskap til verdi

Når business intelligence-programvaren støtter beslutningsprosessene i virksomheten, blir data ikke bare til kunnskap, det blir til kunnskap som gir verdi.

Det skjer når menneskene i organisasjonen arbeider med kunnskap gjennom verktøy som er visuelle og lette å arbeide med. Denne typen verktøy kaller vi for front end-verktøy. De er en sentral del av en BI-løsning sammen med metoder, prosesser, arkitektur og plattform.

Les, hvordan noen av våre kunder i dag bruker business intelligence-programvare som hjelpemiddel i sin virksomhet. Les case-studier

business intelligence
på tvers av virksomheten  

Via vår business intelligence-programvare kan vi løfte virksomhetens prestasjoner til et høyere nivå på et strategisk, taktisk og operasjonelt plan. Det betyr at den samme løsningen kan brukes på mange forskjellige måter, alt etter hvor du er i virksomheten.

La oss ta en nærmere prat om hvordan vi kan hjelpe dere med business intelligence, slik at dere kan innfri ambisjonene om å bli datadrevet.

Avtal allerede nå et møte med oss, så sikrer vi at du kommer godt i gang.

  • Rapportering
  • Dashboard og scorecards
  • Datautvinning
  • Støtte, budsjettering og prognoser
  • Konsolidering av forskjellige kilder
  • Analyser og data discovery

 

BI consulting
rådgivning fra
start til slutt

Slik griper vi fatt i oppgavene
Vi tar alltid utgangspunkt i din bedrifts virksomhet og situasjon, og når vi har blitt kjent med deg, begynner vi med å skape den datamodellen som gjenspeiler din virksomhet. Vi hjelper kunder med å få oversikt over fortiden, diagnostisere nåtiden og forutse fremtiden, slik at de nå kan ta beslutninger på bakgrunn av intelligent og aktiv bruk av data. Når dataene er på plass, handler det om å velge det riktige frontend-verktøyet, hvor data visualiseres på en enkel og intuitiv måte slik at alle forstår budskapet.

Møt bransjens mest kompetente konsulenter
Konsulentene våre har forskjellig kompetanse, og de hjelper deg med alt fra start til slutt. Vi har blant annet konsulenter som har spesialisert seg på SQL, Tablau og Alteryx, og de står alltid klar til å hjelpe deg. Hos Inspari er vi alltid oppdatert på den nyeste teknologien, og vi gir konsulentene våre muligheten til å delta på forskjellige kurs for å sikre at de alltid har den nyeste kunnskapen – kunnskap som kan hjelpe deg med å finne mønstre og sammenhenger i dataene dine, slik at du får et godt beslutningsgrunnlag for virksomheten din.

skal vi møtes
hos deg eller hos oss?

Hvis du tenker at det er på tide med et møte, er du mer enn velkommen til å reservere et møte mot oss. Du sender oss bare en melding, så ringer vi deg så raskt som mulig for å finne et godt tidspunkt.

 

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere