business intelligence
til industri og produksjon

Potensialet for datadrevne industri- og produksjonsvirksomheter er stort. Derfor er analyser på tvers av innkjøp, produksjon, lager og salg spesielt viktige for å sikre optimerte prosesser på tvers av virksomheten og dermed en sunn bunnlinje. Med business intelligence får du et aktivt styringsredskap med nøkkeltall som alltid er oppdatert, slik at du kan treffe bedre beslutninger på bakgrunn av fakta, ikke bare en magefølelse.  

La din datadrevne reise starte her med business intelligence som er skapt for å gjøre data om til verdier for industri- og produksjonsvirksomheter.

topp 5
analyser til
forretningsverdi

Når vi hjelper våre kunder innenfor industri og produksjon, handler det blant annet om å effektivisere og redusere kostnader på tvers av organisasjonen - ofte med små marginer. Selv den minste endring kan utgjøre en stor forskjell for hele produksjonskjeden og til syvende og sist for prisen. Derfor bruker vi data fra mange forskjellige kilder til de enkelte analysene, f.eks. sensorer i maskiner, råvarepriser og indirekte produksjonskostnader, og resultatet av analysene kan avleses direkte på bunnlinjen.

Her får du et utsnitt av de analysene vi blant annet lager for våre kunder innenfor produksjon. Uansett hvilket behov du har, så kan vi også hjelpe virksomheten din med nettopp den analysen som er avgjørende for å optimere både produksjonsapparatet og den kommersielle delen av din organisasjon.

  1. Utnyttelsesgrad: Benchmark på tvers av maskinparken, f.eks. produkter, skift og maskinstopp.
  2. Produksjonstider og spill: Analyser av årsaker til variasjon i produksjonstider og spill på tvers av prosesser.
  3. Asset Management: Forutsi servicebesøk, reduser kostnadene og optimer produksjonsapparatet.
  4. Optimert prissetting: Finn den optimale salgsprisen på dine sluttprodukter.
  5. Markedsføring: Analyser salgsdata og identifiser de mest effektive distribusjonskanalene

 

”BI gir oss global innsikt i organisasjonen - helt ned på transaksjonsnivå.
Derfor kan vi reagere på utfordringer og følge opp på tvers av selskapene.”


 

Brian B. Pedersen, Team Leader, Business Intelligence /Controlling Group Finance DEIF A/S

først mennesker,
så data og produksjon

Med business intelligence har du alltid oppdaterte tall basert på én sannhet på tvers av organisasjonen. Å si ja til business intelligence er derfor samtidig et oppgjør med den tradisjonelle rapportfabrikken og de endeløse Excel-arkene der hvert ledd i produksjonen har sin egen sannhet. I stedet får hver enkelt leder, f.eks. produksjonsleder eller innkjøpssjef, en alltid oppdatert oversikt over sine viktigste KPI-er – det gir de beste mulighetene for å optimere hvert enkelt forretningsområde og gjøre de mange produksjonsdataene om til ekte forretningsverdi. Og dette er verdien av å arbeide med business intelligence.

gratis guide
veien til en datadrevet 
industri- og produksjonsvirksomhet


Oppdag:

  • De 4 fasene til å bli datadrevet
  • Hvordan Norge klarer seg i konkurransen med sine nordiske naboer
  • 3 gode råd fra norsk professor til norske virksomheter

den datadrevne
produksjonen

 

Øk produktiviteten
Våre forretningskonsulenter analyserer produksjonsapparatet ned til minste detalj. Vi kjenner virkningen av hver enkelt parameter og kan til syvende og sist optimalisere produktiviteten som helhet.

Les mer

Rask oversikt over nøkkeltall
Vi lager dashboard til ulike brukere med fokus på governance, relevans og rask oversikt. Det gir fornøyde brukere som får det de forventer.

Les mer

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere