senior / principal
BI konsulent

oslo

 

Vil du overvelde våre kunder med ekte data-magi, og sørge for at våre kunder alltid opplever ekte forretningsverdi i samarbeidet med Inspari?

Vi søker en seniorkonsulent til vårt BI-team i Oslo. Med sine anbisjoner og erfaringer, tar han/hun teten når det kommer til å utvikle, implementere og videreutvikle BI- løsninger basert på vår gjennomtestede metode.

Er det deg vi leter etter?

en jobb med
ekte innhold


Du blir en del av et sterkt team med kompetente kollegaer, som i felleskap driver og implementerer BI-løsninger i en rekke data-ambisiøse virksomheter.

Du får ansvaret for å drive og implementere BI-løsninger hos kundene våre. Du blir en del av et dyktig team, og jobben gir deg mulighet til å være med i alle prosjektfasene – fra analyse, design, utvikling og test til utførelse. På utvalgte prosjekter får du leveranseansvar, og via profesjonell sparring og rådgivning av våre kunder, har du konstant fokus på å styrke BI-løsningene deres.

I tett samarbeid med kundene våre, skal du med utgangspunkt i det forretningsmessige perspektiv, skape en teknologisk plattform basert på Microsoft.


hvis martin

skal si det

 

Hver dag opplever jeg et fantastisk pågangsmot og engasjement, hvor alle bidrar til den store suksessen i Inspari, og jeg opplever i stor grad å være en del av en vinnerkultur. I arbeidet utvikler jeg meg hver dag, og samtidig er jeg med på å utvikle Inspari på strategisk nivå, noe som er enormt berikende.


Martin Kolding Pedersen, Principal Consultant & Team Lead, Inspari

 

implementering BI

kjenner du deg igjen
i linjene nedenfor?


Du blir betraktet som en vaskeekte lagspiller med individuelle kvaliteter. Du er proaktiv, lyttende og utadvendt, og syns det er lett å forstå komplekse forretningssammenhenger, og oversette dette til den rette informasjonsarkitekturen.
Det står allerede BI-konsulent på visittkortet ditt i dag, og du har en solid forståelse for oppbygging av informasjonsvarehus – samtidig er du flink til korrekt å beregne oppgaver, og ikke minst til å overholde budsjetter.

Teknisk sett tenker vi at du har:

  • Erfaring med Microsoft SQL ServerErfaring med Microsoft Integration Services, Reporting Services og Analysis Services
  • Erfaring med Qlik, Tableau, Power BI og andre BI-verktøy
  • God kjennskap til SQL, og får til det meste der
  • Kjennskap til MDX og DAX

hvis du ikke
kjenner oss fra før...


...skal du glede deg til å gjøre det. Inspari er en dynamisk vekstvirksomhet med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi gir deg alle muligheter til å utvikle deg til den beste i ditt fagområde, og vår suksess bygger på medarbeidere med en fantastisk evne til både å ta ansvar, og få ansvar. Du vil bli møtt med profesjonell sparring i toppklassen, en stor tiltro til dine evner, og masser av ambisjoner på dine vegne.

En jobb hos Inspari gir adgang til en konkurransedyktig fast lønn + bonus, relevante kurs og seminarer. Du skal dessuten glede deg til å oppleve en arbeidsplass med et unikt sosialt sammenhold, og en sunn mulighet til å balansere jobb og fritid.

 

søk
jobben

 

Send søknad sammen med CVen din med én gang. Søknaden din vil bli fortrolig behandlet og lest med iver og nysgjerrighet.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte John Stensborg, Country Manager, jos@inspari.com, +47 22 42 14 00.

 

soek_jobb

 

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere