solution sales
executive
oslo

 

Vil du være med til å utgjøre en forskjell – både for kundene våre, og for kollegaene dine i Inspari?

Vårt dyktige team i Oslo har på kort tid gjort at vi har fått suksess med våre tjenester og konsulentytelser innenfor Business Intelligence og Data Analytics. Nå mangler vi bare deg i vår salgsorganisasjon til å åpne nye dører – igjen og igjen – og selvfølgelig til å sikre fortsatt suksess med BI hos kundene våre.

Blir du giret av nye muligheter, og er du klar til å bli en del av vår suksess?

Vi er klare for deg!

en jobb med
ekte innhold

 

I Inspari har vi gjennom mange år oppbygget bransjekjennskap innenfor en rekke forskjellige bransjer, og det krydrer vi med bransjespesifikke BI-løsninger. Samtidig vil vi fortsatt være de ambisøse virksomhetenes foretrukne Business Intelligence-partner. Din fremste oppgave blir å skape nye forretningsmuligheter i de utvalgte bransjene, og sørge for at den enkelte kunden opplever kontinuerlig verdi i samarbeidet med Inspari – og du kan glede deg til å bli en del av et motiverende salgsmiljø, hvor det er tillatt å feire egne og teamets suksesser.

nye
kunder


Du er en stjerne til å identifisere nye mulige kunder innenfor bestemte bransjer, og du vet at tålmodighet er en dyd – spesielt siden salg av BI-løsninger ofte har en lang innsalgsfase. Alt godt kommer til den som er motivert og jobber hardt og fremadsrettet.

I dialogen med nye potensielle kunder, er vår evne til å levere et Proof of Concept (POC) – en sterk business case i mindre skala – et av dine sterkeste våpen. På få dager kan vi levere den viktige forretningsverdien, som gjør en forskjell i beslutningsprosessen.

 

fokus
på bransjer


Du har med fordel erfaring med salg av løsninger til for eksempel advokater, forsyning, auto, retail og utdannelse. Våre bransjeløsninger er skapt med fokus på verdi, og på å utnytte mulighetene innenfor den enkelt bransje bedre. Utganspunktet for en løsning kunne for eksempel være en markant endring i markedsvilkår, økt konkurrase, større prisbevissthet og stigende etterspørsel på spesialkompetenser. Bransjeløsningene våre er utformet slik at kundene våre kommer i forkant av bransjeutviklingen, og sikrer innovasjon og forretningsoptimering basert på data, kommunikasjon og mennesker.

Med din sterke forretningssans og viten om våre kunders behov, blir du en del av arbeidet med å definere nye bransjer, og skape aktiviteter som er skalerbare på tvers av både bransjer og land. Sammen med blant annet markedsføring, er du også med på å omsette vår bransjekjennskap til målrettede konsepter og budskap – alt sammen med fokus på å åpne de rette dørene for deg.

din teori
i praksis


Hos Inspari kan du for alvor få brukt kompetansene dine. Vår drømmekandidat har sin teori i orden, og flere års erfaring i å omsette den til praksis. Du mestrer å utfordre ambisiøse kunder til å bli mer datadrevne, og samtidig kan du orkestrere account planning og engasjement av pre-sales, samt andre ressurser. Vi mener derfor at du har:

  • Minimum 3 års salgserfaring med salg av BI-løsninger eller andre forretningskritiske løsninger.
  • Sannsynligvis en kommersiell utdannelse på masternivå eller tilsvarende
  • Erfaring fra tilsvarende stilling hos konsulenthus eller liknende bedrift

kjenner du deg selv igjen
i linjene nedenfor?


Du er proaktiv og kan åpne dører – gang på gang. Du blir giret av nye muligheter, og gir med glede den langvarige, gode relasjonen videre til kollegaene dine. På den måten kan vi utnytte hverandres roller og kompetanser best mulig, og være det sterkeste laget.

For å sikre størst mulig effektivitet i innsatsen dine, benytter du Solution Selling eller The Challenger Sale, og du deltar helt naturlig i det felles arbeidet med å definere målgrupper, kampanjer, innsatser, salgsmetoder, kundearrangementer osv. Du føler deg hjemme når du jobber ute i felten, og er utrolig likandes.

Du har et stort nettverk blant beslutningstakere, og du er selvfølgelig ambisiøs, engasjert, aktiv,

hvis lars
skal si det


Det krever forretningsforståelse og et stort pågangsmot å være selger hos Inspari, og det forventes at man er ambisiøs og proaktiv – men er man det, så får man også lov til å jobbe i et lidenskapelig team som løfter i flokk, og hvor læringskurven er enorm. Jeg kan oppriktig si, at det var den karrieremessig beste beslutningen jeg noensinne har gjort i livet mitt.

Lars Borgen Nielsen, Solution Sales Executive, Inspari

hvis du ikke
kjenner oss fra før...

...skal du glede deg til å gjøre det. Inspari er en dynamisk vekstvirksomhet med hovedfokus på Business Intelligence og Performance Management. Vi gir deg alle muligheter til å utvikle deg til den beste i ditt fagområde, og vår suksess bygger på medarbeidere med en fantastisk evne til både å ta ansvar, og få ansvar. Du vil bli møtt med profesjonell sparring i toppklassen, en stor tiltro til dine evner, og masser av ambisjoner på dine vegne.

En jobb hos Inspari gir adgang til en konkurransedyktig fast lønn + bonus, relevante kurs og seminarer. Du skal dessuten glede deg til å oppleve en arbeidsplass med et unikt sosialt sammenhold, og en sunn mulighet til å balansere jobb og fritid.

søk
jobben

Send søknad sammen med CVen din med én gang. Søknaden din vil bli fortrolig behandlet og lest med iver og nysgjerrighet.

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til å kontakte John Stensborg, Country Manager, jos@inspari.com, +47 22 42 14 00

 

soek_jobb

 

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere