alteryx 

 

Alteryx er et ETL-verktøy for datajonglører og analytikere med behov for å analysere ustrukturerte data. Hopp over den manuelle prosessen med å klargjøre data, og la Alteryx gjøre jobben. Jo raskere dataene dine er klare, jo raskere kan du komme i gang med å skape forretningsverdi!

last ned en gratis
testlisens på alteryx 

 

Fyll ut skjema og få tilgang til en prøveversjon. Gled deg til å komme i gang på minutter!

ut med magefølelsen
og inn med alteryx

Du kjenner kundene dine, og kan se hvor mye du har tjent per kunde. Du vet hvordan ting fungerer hos dere, og vet hvor mye du forventer å selge til nye kunder. Men din prognose er basert på mange års erfaring og magefølelse. Ved å bruke Alteryx kan du erstatte magefølelsen med statistiske beregninger – uten å ha et statistisk geni på laget. 

Det er også gode nyheter for deg som allerede har en BI-løsning, men ønsker å utnytte noen av mulighetene i Alteryx. Alteryx kan nemlig integreres med både Tableau, Qlik og Power BI

  • Trekk ut data fra alle kilder – utnytt datakilder som ikke finnes i datalageret ditt.
  • Lag ad hoc-analyser – ikke vent på at dataene dine blir klare, hent dem til Alteryx og gjør det selv.
  • Lag komplekse analyser – utnytt den store regnekraften i Alteryx, og gi deg i kast med statistikker, forutsigelser og analyser med mange dimensjoner.
  • Alteryx & datavisualisering – klargjør dataene dine med Alteryx, og få det beste ut av dem med ditt favoritt-datavisualiseringsverktøy

alteryx gjør
komplekse analyser enkle

 

Med Alteryx som verktøy behøver du ikke lenger vente på at IT skal klargjøre dataene din for analyse. Alteryx leser utallige dokumenttyper og kilder, muliggjør datarensning og løser oppgaven for deg.

De intuitive dra og slipp-funksjonene gjør at du enkelt kan klargjøre og utnytte dataene dine ved å foreta kompliserte beregninger, forutsi mønstre, dykke dypere ned i tallene dine og til sist dele funn med kollegene – sammen kan dere skape ekte forretningsverdi her og nå. . 

last ned gratis guide
4 enkle trinn for å velge
front-end-verktøy

Les om:

  • Viktige krav du må stille til din front end
  • En effektiv måte å vurdere potensielle BI-verktøy på
  • Hvordan alle brukeres behov blir dekket
  • Å skape det beste utgangspunktet for valget ditt
Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere