microsoft 
azure

 

Microsoft Azure er en skybasert dataplattform som gir sikkerhet, fleksibilitet og kostnadsbesparelser for virksomheter i alle størrelser.

Med Microsoft Azure kan virksomheter integrere og samle tjenester og dermed sørge for åpenhet og utnyttelse av løsninger på tvers av forretningssystemer. Alt i et brukervennlig grensesnitt, og med fokus på datasikkerhet.

utnytt nye muligheter
med azure


Med Azure kan data-ambisiøse virksomheter bryte den tradisjonelt tunge verdikjeden av systemer hvor data er lagret i lukkede systemer hos ulike leverandører. Data fra programmer som ligger i Azure er lett tilgjengelig og kan integreres på tvers av forretningskritiske systemer. Samtidig åpner plattformen opp for å utvikle nye teknologier, som f.eks. Internet of Things, helt opp på foretaksnivå. 

 

 

 

sikkerhet
i skyen

Det første spørsmålet vi får om Azure er ofte om sikkerheten til data i skyen er optimal. Dataene dine er beskyttet i henhold til ISO/IEC 27018, og Azure oppfyller et bredt spekter av internasjonale og bransjespesifikke samsvarsstandarder, f.eks. ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 og SOC 2. Dessuten eier og forvalter du alle dine data i skyen. 

inspari er
din azure-partner

Som en de mest erfarne Azure-partnere kan vi hjelpe deg trygt ombord på løsningen. Flere av våre kunder har allerede tatt skrittet fullt ut og gått inn i skyen, f.eks. Aarhus Affaldvarme, en offentlig virksomhet som går i front og utnytter nye teknologier med Azure. Vi kan også hjelpe med å lage forretningssak for deres muligheter i Azure.

inspari bruker selv
mulighetene i azure

Sherlog, vårt support-produkt for overvåking av servere, ligger i Azure. Da antallet kunder på løsningen steg, måtte vi utvide løsningen med ekstra diskplass hos vår eksterne leverandør. I stedet for å utvide nok en gang, flyttet vi Sherlog i Azure. Det ga en rekke fordeler og betydde også at vi kunne gi våre Azure-kunder enda bedre tilbakemelding om hvordan de best kunne utnytte Azure, fordi vi selv testet mange av de nye mulighetene i den skybaserte plattformen.

  1. Vi kan lettere distribuere og teste før vi ruller ut til brukerne
  2. Vi kan enkelt og raskt skalere sherlog til enda flere brukere
  3. Vi har oppnådd store økonomiske besparelser

fleksible miljøer
til testing og utvikling

På utviklings- og testfronten har Azure åpnet opp for en hittil usett fleksibilitet. I stedet for å måtte gå gjennom hostingpartneren for å starte testserveren, kan den enkelte utvikler selv slå av og på etter behov. Det betyr at det ikke er behov for kostbare fysiske utviklings- og testservere fordi hver utvikler kan teste selv i eget, lukket testmiljø. Samtidig kan applikasjoner lett plasseres i skyen, slik at koden fra et nettsted kan lastes direkte opp i Azure i stedet for en dyr testserver.

 

  • en utviklingsserver per utvikler
  • slå av og på testservere etter behov
  • farvel til kostbare testservere
  • fleksibilitet for både testing og utvikling  

microsoft award: årets cloud
business intelligence partner 2016

 

Vi er alltid stolte og ydmyke når vi mottar en så prestisjetung pris som «Årets Cloud Business Intelligence Partner» i Danmark. Her er Microsofts begrunnelse for tildeling av prisen til oss:

 

"Inspari er årets danske Cloud Business Intelligence Partner i 2016, og de har tatt et stort ansvar for selv å skape den nødvendige interne kompetansen til å drive det imponerende BI-salget de har levert. De har klart å bringe Azure og Power BI inn som nøkler i kundenes digitale transformasjonsreise, og de er dypt respektert for sin nyskapende tilnærming til omforming av tradisjonelle virksomheter og prosesser"

 

Alexander Nordqvist, Partner Sales Manager, Microsoft Danmark.

hent gratis guide
5 trinn til suksess med BI

 
Last ned guiden og lær:

  • Hvor du må begynne for å oppnå suksess
  • Hvordan du velger den riktige front-end-løsningen
  • Hva du må gjøre for å forankre prosjektet i organisasjonen

 

Privacy
Vi elsker cookies og data i Inspari. Nå som du landet på denne siden, skal du vite at vi sender en virtuell Oreo i din retning. Vi bruker den for analyse og tilpassing av innhold
Ja / Nei / Læs mere